Horloge Breitling Navitimer B01 46 Chronograph Gold RB0127121F1P1

  • Navitimer B01 46
€ 22.030,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer B01 46
ReferentieRB0127121F1P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberCaliber Breitling manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatAnthracite
HorlogekastRoségoud 18 karaat
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder croco
Kleur bandZwart
Garantie5 jaar

De Navitimer Chronograph B01 RB0127121F1P1 is een 46 mm rosé gouden 18 karaat Breitling horloge. Het horloge heeft een anthrasite wijzerplaat met een datum tussen 4 en 5 uur. De chronograaf B01 is ondergebracht in de behuizing van 46 mm, die een bidirectionele draaiende rand heeft en de iconische cirkelvormige rekenliniaal van Breitling. Aangedreven door het zelf opwindend Breitling B01 kaliber, wordt dit geavanceerde horloge gepresenteerd op een zwarte croco leder armband met gewone rosé gouden 18 K gesp.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling B01, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer B01 Chronograph 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling