Horloge BREITLING NAVITIMER CHRONOGRAPH GMT 46 A24322121C2X2

  • NAVITIMER GMT 46
€ 6.180,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer GMT 46
ReferentieA24322121C2X2
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling Calibre 24
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - GMT
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKalfs leder
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

De Navitimer Chronograph GMT 46, met zijn blauwe wijzerplaat en moeiteloos leesbaar dubbel tijdzone-systeem, is ontworpen voor de moderne reiziger. Een extra, rode en centrale wijzer kan de tijd (op een schaal van 24 uur) op elke bestemming weergeven en de achterkant van de kast is gegraveerd met de tijdzones van 's werelds grootste steden. De chronograaf is ondergebracht in de behuizing van 46 mm, die een bidirectionele draaiende rand heeft en de iconische cirkelvormige rekenliniaal van Breitling. Aangedreven door het zelf opwindend Breitling 24-kaliber, wordt dit geavanceerde horloge gepresenteerd op een blauwe kalfsleder armband met een vouwsluiting.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 24, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 1 Chronograph GMT wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling