Horloge Breitling Cockpit Lady Bicolor B71356 Blauwe wijzerplaat diamant index '367-48399' twdh

  • Cockpit Lady
€ 2.595,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
ReferentieB71356
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatBlauw
HorlogekastBicolor 18k
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie1 Jaar

Dit bicolor unisex Breitling horloge Cockpit Lady met de referentie B71356 is een quartz horloge en tweedehands te koop. Het horloge is vervaardigd uit een 32mm staal kast met 18K geelgouden riders en wordt gepresenteerd op een staam Pilot band. Het horloge heeft een unieke blauwe wijzerplaat met diamanten indexen. Het horloge beschikt over een schitterende condite.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.
  • Breitling box en alle documenten zijn aanwezig
  • Productie datum: 2008
  • Revisie is uitgevoerd in onze Breitling atelier

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Wenst u meer informatie ivm de aankoop van dit horloge of de collectie van Breitling, kan u steeds contact  opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Referentie 3367/48399

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling