Horloge TAG Heuer Aquaracer WAF1410.BA0812 '364-twdh'

  • Aquaracer 27
€ 795,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieAquaracer
ReferentieWAF1410.BA0812
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter27 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie1 Jaar

Het dames TAG Heuer Aquaracer horloge met referentie WAF1410.BA8012  is quartz TAG Heuer dameshorloge vervaardigd uit staal. De band van het horloge is eveneens vervaardigd uit staal. Het 27mm dames TAG Heuer horloge beschikt over een zwarte wijzerplaat onder een saffier glas. 

  • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 13/07/2007
  • De originele doos en documenten zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een goede conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 47983/364

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer