Horloge BREITLING SUPEROCEAN HERITAGE 1957 RAINBOW A103702A1C1X1 Limited edition

  • Héritage 57
Uitverkocht
MerkBreitling
CollectieLimited Edition
ReferentieA103702A1C1X1
BinnenwerkAutomatic
CalliberCaliber Breitling 10
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

THE NEW SPIRIT OF DISCOVERY

Het legendarische model uit 1957, de Superocean Héritage 57 met de referentie A103702A1C1X1 heeft een vernieuwing ondergaan. Het unisex gelimiteerde Breitling horloge - one of 1000 - in een 42mm stalen kast is met een iconische blauwe wijzerplaat uitgerust en met een ultra-harde en krasbestendige high-tech keramische rand. Dit Zwitsers Breitling horloge is waterbestendig tot 100 m, en herbergt een het automatische gangwerk A10. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een stalen mesh-armband die het oorspronkelijke ontwerp weergeeft. Dit Superocean Héritage horloge is voorzien van een bruin leder armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 10 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Dit automatisch gangwerk is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage 57 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling