Horloge Breitling Navitimer 1461 A19370 Limited Edtion 250/1000 '353/CV-TWDH'

  • Navitimer 1461
€ 5.995,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer
ReferentieA1937012/C88
BinnenwerkAutomatic
CalliberBreitling 19
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Datum - Moonphase
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandCroco leder
Kleur bandBlauw
Garantie1 Jaar

De limited edition 250/1000 Breitling Navitimer 1461 tweedehands horloge met de referentie A19370 is te koop via onze online shop en in onze fysieke winkel. Het horloge is in perfecte staat en dateerd van 2 maart 2015. Het horloge heeft een blauw croco lederen armband met vouwsluiting, ook in uitstekende staat. De wijzerplaat heeft een blauwe kleur.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 19 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Navitimer 1461 - A19370
  • Aankoopdatum: 02/03/2015
  • Alle documenten en de originele Breitling box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie en een gloednieuwe leder armband.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 353/CV

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling