Horloge Breitling Navitimer B04 Chronograph GMT 48 AB044121/BD24 '354/CV-TWDH'

  • Navitimer GMT 48
€ 6.495,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer
ReferentieAB0441
BinnenwerkAutomatic
CalliberBreitling manufactuur B04
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - GMT - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter48 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKalfs leder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het tweedehands Breitling Navitimer GMT 48 B04 horloge met de referentie AB044121 is te koop via onze online shop, én in onze fysieke winkel. Het horloge is in perfecte staat, aangekocht 3 maart 2015.
Het Breitling horloge Navitimer GMT is de grootste Navitimer uit de collectie, met een kastdiameter van 48mm. Het horloge heeft een nieuwe zwarte kalfs lederen armband met vouwsluiting. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur en beschikt over de Breitling "Wings".

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling B04, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Navitimer GMT 48mm - AB044121/BD24
  • Aankoopdatum: 03/03/2015
  • Alle documenten en de originele Breitling box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie en een gloednieuwe leder armband.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 354/CV

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling