Horloge Maurice Lacroix - Aikon AI6008-PVB01-330-1 '336-TWDH'

  • Aikon
Uitverkocht
MerkMaurice Lacroix
ReferentieAI6008-PVB01-330-1
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastBlack steel
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter42 mm
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Dit Maurice Lacroix horloge met de referentie AI6008-PVB01-330-1 is een Zwitsers automatisch horloge uit de Maurice Lacroix Aikon collecttie. De kast van dit herenhorloge is vervaardigd uit zwart staal. Het horloge wordt gepresenteerd op een zwart rubber band. Dit horloge werd gekocht in december 2019 en geniet dus nog van fabrieksgarantie

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan een afspraak maken en zo het horloge bezoeken.
  • Aankoopdatum: 07/12/2019
  • Originele verkoopprijs: €1790
  • Nog lopende fabrieksgarantie
  • Alle documenten en de originele Maurice Lacroix box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 336/CV

Meer over Maurice Lacroix

De firma heeft zijn fabriek in Saignelegier en brengt sinds 1975 horloges op de markt. In 2007 werden circa 150.000 horloges geproduceerd, waarvan 40.000 stuks met een mechanisch uurwerk. Het bedrijf met ongeveer 220 medewerkers, behoort tot de Desco van Schulthess-groep. Maurice Lacroix was de naam van een lid van de raad van bestuur van de moedermaatschappij. Tijdens de ontwikkelingsfase van het horlogemerk stierf Lacroix echter. Als eerbetoon zijn de horloges naar hem vernoemd.

Maurice Lacroix voerde als één van de eerste horlogefabrikanten een doorkijk-achterdeksel in in een aantal van de modellen, waardoor men een blik op een deel van het uurwerkmechanisme kan werpen. Tegenwoordig behoort de Masterpiece collectie tot de grotere producenten van horloges in het luxe prijssegment. In 2006 ontwikkelde de fabriek het eerste eigen uurwerk, een chronograaf. Hiermee werd de fabriek opgenomen als manufactuur van prestigemerken.

Bekijk alle horloges van Maurice Lacroix