Horloge BREITLING PREMIER B01 CHRONOGRAPH 42 BENTLEY MULLINER LIMITED EDITION AB0118A71G1P1

  • Limited Edition
Horloge BREITLING PREMIER B01 CHRONOGRAPH 42 BENTLEY MULLINER LIMITED EDITION AB0118A71G1P1
Horloge BREITLING PREMIER B01 CHRONOGRAPH 42 BENTLEY MULLINER LIMITED EDITION AB0118A71G1P1
Horloge BREITLING PREMIER B01 CHRONOGRAPH 42 BENTLEY MULLINER LIMITED EDITION AB0118A71G1P1
Horloge BREITLING PREMIER B01 CHRONOGRAPH 42 BENTLEY MULLINER LIMITED EDITION AB0118A71G1P1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 8.100,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieLimited Edition
ReferentieAB0118A71G1P1
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBlauw
Garantie5 jaar

Ter ere van Bentley's Continental GT Convertible Mulliner Edition wordt de Premier Bentley Mulliner chronograaf gelenceerd in een beperkte oplage van 1.000 stuks. Bentley's Mulliner Workshop is een uitbreiding van Mulliner, een familiebedrijf dat in 1870 werd opgericht door meester-carrosseriebouwer Robert Bouverie Mulliner in Londen. Al bijna 150 jaar staat Mulliner bekend om zijn prachtige, op maat gemaakte, handgemaakte touringcars, gemaakt volgens de hoogste normen om aan de hoge eisen te voldoen van haar klanten.

De nieuwe gelimiteerde Breitling Premier Bentley-chronograaf AB0118A71G1P1 heeft een aantal nauwe banden met het interieur van de meest luxueuze GT ooit ontworpen door Mulliner, en met name met de Breitling-klok in het dashboard van de luxe auto. Het horloge wordt gepresenteerd op een blauwe alligator lederen band, en met blauwe en rode accenten. Ook de verticaal geborstelde zilveren wijzerplaat van de Premier herinnert aan de Breitling-dashboardklok van de auto en vult de Arabische cijfers aan. Aan de linkerkant van de kast bevindt zich een plaat met een gegraveerde "Bentley" -opschrift, waarvan het ontwerp is gebaseerd op het motordraaibord uit de historische Bentleys. De Premier Bentley Mulliner wordt geleverd in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks, die elk "ONE OF 1.000" gegraveerd hebben. 

Dit prachtig uurwerk AB0118A71G1P1 uit de Premier collectie heeft een kastdiameter van 42 mm, en is vervaardigd uit staal met een verbazende afwerking en details. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Premier B01 42 Mulliner wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling