Horloge CLUSE LA TETRAGONE ROSE GOLD WHITE/GREY CL60005 'OTL'

Uitverkocht
MerkCluse
ReferentieCL60005
WijzerplaatWit
HorlogekastRosé pleetgoud
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter28 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandGrijs
Garantie2 Jaar

Vierkant horlogekast. Afgeronde hoeken. Een strakke, minimalistische wijzerplaat. Een speelse samenkomst van lijnen en vormen. La Tétragone laat met ongedwongen zelfvertrouwen het vrouwelijke en mannelijke één worden. Het beste van twee werelden in één horloge.

Dit Cluse horloge uit de La Tétragone collectie met de referentie CL60005 heeft een vierkante, rosé goudkleurige stalen horloge kast. Het horloge heeft een grijze lederen band en een witte wijzerplaat.

Je kan het horloge personaliseren met het verwisselen van de armbandjes. De band kan zéér makkelijk gewisseld worden. Dit horloge is verwisselbaar met bandjes die 16mm breedte hebben.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Cluse

ONS VERHAAL

Ons verhaal gaat over mensen die schoonheid vinden in eenvoud. Het gaat over gegrond zijn, gesofistikeerd en trouw aan zichzelf. Weg van afleiding en gericht op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Met deze mentaliteit creëren we uurwerken die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. Uurwerken die streven naar een deel van de mensen die zich bewust zijn van hun stijl. Een CLUSE horloge brengt het beste uit uw look en is een aanvulling op uw outfit. CLUSE is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar om je beste momenten te definiëren in alle eenvoud.

CLUSE ATELIER

CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl. In het kantoor te Amsterdam hebben heeft het merk een atelier met gespecialiseerde horlogemakers voor kwaliteitscontrole en reparatie, om de kwaliteit van elk nieuw model te verzekeren.

Ook onze zaak heeft een horloge herstelatelier zodat het horloge een perfecte service kan genieten.

Bekijk alle horloges van Cluse