Horloge Polar Grit X Wit/Zilver

  • Grit X

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieGrit X
ReferentieGrit X Wit/Zilver
ComplicatiesHartslagmeter - Quartz
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter47 mm
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

Polar Grit X is speciaal ontworpen voor outdoor-liefhebbers, met een robuust maar lichtgewicht ontwerp, ultralange batterijduur en geheel nieuwe Smart Coaching-functies.

Duurzaamheid van militair niveau

Polar Grit X heeft verschillende MIL-STD-810G-tests doorstaan, waaronder extreme temperaturen, vallen en vochtigheid.

Deze zilveren versie met witte armband is verkrijgbaar in de maat S met polsomtrek van 130-190 mm.

Naast de gekende functies - waarbij je een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma ontvangt, kan zien hoeveel calorieën je verbrandt en motiverende feedback - heeft de nieuwe Grit X multisporthorloge ook enkele nieuwe snufjes. Gemakkelijk te besturen met de touchscreen.

Volg je prestaties en analyseer je resultaten met de Polar Flow app of stuur ze door naar je coach met de gratis Polar Flow for Coach-service. 
De Polar Grit X en de FitSpark trainingsbegeleiding zorgen ervoor dat je voorbereid bent met kant-en-klare dagelijkse workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis.

POLAR PRECISION PRIME
Geavanceerde en continue hartslagmeting aan de pols. Compatibel met de Polar H10 hartslagsensor met Pro Strap en OH1 optische hartslagmeter armband.

HILL SPLITTER™
Krijg gedetailleerde info over je prestaties tijdens de heuvelopwaartse en heuvelafwaartse delen van je trainingssessie.

FUELWISE™ SLIMME ENERGIE-ASSISTENT - ENERGIEBRONNEN
Leer tijdens je lange sessies energie bij te tanken en behoud je optimale energieniveau.
Bekijk hoe je lichaam verschillende energiebronnen gebruikt tijdens een trainingssessie. Polar Grit X verdeelt je energieverbruik in koolhydraten, eiwitten en vetten.

NIGHTLY RECHARGE™ - SLEEP PLUS STAGES
Zie hoe goed je herstelt van je dag tijdens de nacht.
Volg je slaapfasen en krijg inzicht in de kwaliteit van je slaap

ROUTEBEGELEIDING - ROUTEPLANNING MET KOMOOT
Plan je route op Komoot, importeer deze naar je Polar Grit X en navigeer met de turn-by-turn begeleiding.

KOMPAS
Magnetometerkompas beschikbaar in de trainingsmodus;

TRAINING LOAD PRO
Krijg een allesomvattend beeld van hoe je trainingssessies je lichaam op verschillende manieren belasten.

HARDLOOPVERMOGEN AAN DE POLS
‘s Werelds eerste meting van hardloopvermogen aan de pols helpt je eenvoudig je spierarbeid tijdens je hardlooptrainingen te volgen..

ZWEMGEGEVENS
Polar Vantage producten detecteren automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, aantal slagen en rusttijden. Afstand en aantal slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

SMARTPHONEMELDINGEN
Blijf verbonden dankzij meldingen van je smartphone. Ontvang meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails, afspraken in je agenda en meer.

WEER
TRANINING LOAD PRO
RUNNING INDEX
RUNNING PROGRAM
SMART CALORIES
TRAININGSEFFECT
FITNESS TEST
SERENE™ ADEMHALINGSOEFENINGEN
MEER DAN 130 SPORTPROFIELEN
GPS/GLONASS & BAROMETER
BATTERIJ ULTRA LANGE AUTONOMIE
KLEUREN TOUCHSCREEN
POLAR FLOW FOR COACH

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter