Horloge Bell&Ross BR 05 Steel Grey - BR05A-GR-ST/SST

  • BR05 Steel Grey
€ 4.500,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR05
ReferentieBR05A-GR-ST/SST
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 321
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Het Frans - Zwitserse horloge merk Bell & Ross heeft zich met de iconische vierkante BR03 collectie zichzelf een toonaangevend merk gemaakt in de luchtvaart horlogemarkt.

In het jaar 2019 heeft het merk de collectie aangevuld met de city watch BR05. Trouw aan de sleutelwoorden van het merk: leesbaarheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en precisie, heeft dit nieuwe model een resoluut stedelijke look en feel.

Deze Bell&Ross BR05 met de referentie BR05A-GR-ST/SST heeft een zilver wijzerplaat in een 40mm staal kast. De armband is netjes geïntegreerd aan de kast. Het horloge wordt aangedreven door het automatisch BR caliber 321. Het horloge is ook verkrijgbaar met een rubber band, en met verschillende kleuren wijzerplaten.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Welkom in onze horloge onderhouds atelier.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross