Horloge LOTUS 18262/2

Horloge LOTUS 18262/2
Alt text
€ 79,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkLotus
Referentie18262/2
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter24 mm
HorlogebandStaal
Garantie2 Jaar

Lotus, een horloge merk van de Festina Lotus group, is een innovatief Spaans horlogemerk, en richt zich op de productie van moderne, sportieve horloges. Lotus horloges hebben een eigen persoonlijkheid die voortkomt uit technische innovatie, de kwaliteit van het ontwerp en materiaalgebruik. De collectie van Lotus horloge bevat zowel horloges voor heren, dames en een kinder collectie.

Dit Lotushorloge met referentie 18262/2 is een kinderhorloge met een zilverkleur wijzerplaat. Het kinder Lotus horloge heeft een staal kast en een staal armband. Het Lotus horloge is een quartz horloge.

De hele Lotus collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Lotus

Ontstaan in 1980, blijft Lotus nog altijd bekend om zijn horloges met de modernste designs. Lotus kiezen, is kiezen voor een urban en trendy stijl in een uurwerk dat uniek is en zich mede onderscheid door kwalitetisvolle materialen en innovatieve technologieën.

Horloge merk Lotus biedt u een mooie collectie horloges voor dames en heren waarvan de nieuwste collectie horloge merken te bekijken is bij Clem Vercammen. Ze zijn verkrijgbaar in quartz, met of zonder een chronograaf. De dames kunnen kiezen uit verschillende kleuren; staal, pleetgoud of rosé pleetgoud, al dan niet gezet met zirconium in de kast. 

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Lotus dealer, Lotus horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Lotus collectie.

Heeft u verder vragen over de Lotus collectie of andere kwalitatieve horloge merken, bent u opzoek naar een speciaal Lotus horloge of andere designvolle horloge merken, neem dan snel even contact.


 

Bekijk alle horloges van Lotus