Horloge Bell&Ross BR 123 Sport Heritage '318-TWDH'

  • BR 123 Sport Heritage
€ 1.795,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR V1
ReferentieBRV123-ST-HER/SRB
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
Kleur bandZwart

De Bell&Ross BR 123 Sport Heritage heeft een staal kast van 43 mm. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met bruine vintage indexen met een datum op 4 uur. Het horloge is afgewerkt met een zwarte  rubber band.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak.
  • Aankoopdatum: 02/06/2014 (aangekocht in onze zaak)
  • De publieke verkoopprijs was €2 600.
  • Alle documenten en de Bell & Ross box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak

Onze referentie: 40911/318

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross