Horloge Breitling Premier B01 Chronograph 42 AB0118A31B1X2 Wheels and Waves LIMITED EDITION

  • Premier B01 Wheels And Waves
Uitverkocht
MerkBreitling
CollectiePremier
ReferentieAB0118A31B1X2
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie5 jaar

De Breitling horloge Premier B01 Chronograph vindt zijn oorsprong in de begin jaren 1940. Sinds eind 2018 heeft dit iconisch model terug zijn intrede gemaakt in de collectie.

Breitling liet zich door het Wheels and Waves festival inspireren bij het creëren van het hiernaar vernoemde horloge. Bij het ontwerp van dit niewe Breitling Premier B01 Wheels and Waves horloge heeft Breitling de passies die ze deelt met het festival benadrukt: een coole, relaxte 'surfing' levensstijl en sportieve, elegante motoren.
Deze Wheels and Waves is een gelimiteerde editie, slechts 500 stuks werden er gemaakt. 

Dit prachtig uurwerk uit de Premier collectie heeft een kastdiameter van 42 mm en wordt gepresenteerd op een bruin nubuck lederen armband met vouwsluiting. De uniek anthraciet grijze wijzerplaat is voorzien van rosé gouden indexen en wijzers. Contrasterend zijn de zwarte subdials op 3u en 9u, een teken dat het horloge aangedreven wordt door Breitling Manufacture Caliber 01.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Premier B01 42 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling