Horloge Ice-Watch - ICE Flower - Precious White

  • ICE Flower
€ 99,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastKunststof
HorlogebandRubber
WijzerplaatWit
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandWit
ReferentieS 016658 / M 016667

Dit Ice-Watch horloge maakt deel uit van de ICE Flower collectie, dat onderdeel is van de ICE collectie.
Zacht en vrouwelijk, deze ICE Flower horloges geïnspireerd door de natuur komen in een breed scala aan bloemen en genuanceerde patronen.

De siliconen horlogekast en armband van de ICE Flower horloges zijn uit één stuk en vormen zo een vloeiend geheel. Dit horloge heeft een witte kleur. De wijzerplaat heeft een witte kleur met gouden bloemen, gouden wijzers en ring rondom de wijzerplaat.

ICE Flower horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice Watch

Ice Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice Watch