Horloge Polar M430 GPS sporthorloge Oranje

  • M430
€ 199,90

M 13 - 21cm

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieM430
ReferentieM430 Oranje
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
HorlogebandKunststof
Kleur bandOranje
Garantie2 Jaar

Polar M430

De Polar M430 is een waterdicht sporthorloge met ingebouwde hartslagmeting en een GPS, geavanceerde trainingsfuncties en 24/7 activiteitsmeting. Dit horloge biedt topkwaliteit voor hardlopers die meer willen. Indoor trainen zonder problemen, en zonder borstband.

Dit horloge is uitgerust met een oranje kast en band.

GEEN BANDEN

De Polar M430 meet eenvoudig, nauwkeurig en betrouwbaar je hartslag via je pols.

JE KUNT OVERAL HARDLOPEN

Houd je snelheid, afstand en hoogte bij met de geïntegreerde GPS. Wanneer je binnen hardloopt, meet de Polar M430 de snelheid en afstand aan de hand van je polsbewegingen.

CONDITIETEST NU GEMAKKELIJKER DAN OOIT

Met de Polar Fitness Test met optische hartslagmeting kun je op elk moment en overal je conditie testen, zonder banden.

HARDLOOPSCHEMA

Ontvang een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma dat is afgestemd op jou en je doelen.

RUNNING INDEX

Bekijk hoe je loopprestaties zich ontwikkelen.

SLEEP PLUS

Slapen is essentieel om te herstellen en gezond te blijven. Met Polar Sleep Plus™ krijg je waardevol inzicht in je slaappatroon. Kom meer te weten over de kwaliteit van je slaap, ontdek hoe je slaappatroon eruit ziet, en ga beter presteren door goede slaapgewoonten te ontwikkelen.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter