Horloge Cluse Minuit La Perle - Rose Gold / White Pearl - CL30047

  • Minuit La Perle
€ 109,95
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter33 mm
HorlogebandRosé pleetgoud
WijzerplaatParelmoer
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandRosé
ReferentieCL30047

Wanneer de maan zich laat zien en de sterren schijnen. Wanneer het hart vol is en de avond stil valt. Die kleine momenten waarop de tijd stilstaat. Een eerbetoon aan het gevoel van middernacht.

Het Cluse horloge uit de Minuit La Perle collectie met de referentie CL30047 heeft een 33mm rosé pleetgoud stalen horloge kast. Dit fijne en elegant Cluse horloge heeft een rosé pleetgoud milanese/mesh stalen band en een wit parelmoeren wijzerplaat.

Je kan het horloge personaliseren met het verwisselen van de armbandjes. De band kan zéér makkelijk gewisseld worden. Dit horloge is verwisselbaar met bandjes die 16mm breedte hebben.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Cluse

ONS VERHAAL

Ons verhaal gaat over mensen die schoonheid vinden in eenvoud. Het gaat over gegrond zijn, gesofistikeerd en trouw aan zichzelf. Weg van afleiding en gericht op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Met deze mentaliteit creëren we uurwerken die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. Uurwerken die streven naar een deel van de mensen die zich bewust zijn van hun stijl. Een CLUSE horloge brengt het beste uit uw look en is een aanvulling op uw outfit. CLUSE is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar om je beste momenten te definiëren in alle eenvoud.

CLUSE ATELIER

CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl. In het kantoor te Amsterdam hebben heeft het merk een atelier met gespecialiseerde horlogemakers voor kwaliteitscontrole en reparatie, om de kwaliteit van elk nieuw model te verzekeren.

Ook onze zaak heeft een horloge herstelatelier zodat het horloge een perfecte service kan genieten.

Bekijk alle horloges van Cluse