Horloge Diesel On Strap DZT0006

€ 49,00
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
ReferentieDZT0006

Dit is een originele Diesel lederen armband in een zwarte kleur met gunmetal staal aanzet. Deze band DZT0006 heeft een breedte van 24mm en is geschikt voor de smartwatches van Diesel.

De breedte van de band is de afstand gemeten tussen de twee kastpoten van uw Diesel smartwatch. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Heeft u een probleem met uw horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook andere wisselstukken besteld worden.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel