Horloge Flik Flak - Power Time - FCSP063 Wonderful Sky

  • Space Dreamer
€ 45,00
HorlogekastKunststof
Kastdiameter37 mm
HorlogebandRubber
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandBlauw
ReferentieZFCSP063

Sinds 1987 maakt Flik Flak Zwitserse horloges voor kinderen waarmee ze op een leuke en amusante manier leren om de klok te lezen. Flik Flak horloges zijn schokbestendig. Het mechanisme van Zwitserse makelij zit namelijk veilig opgeborgen in een sterke kunststof kast en achter een beschermplaat.

De Story Time collectie is uiterst geschikt voor kinderen van 3 - 5 jaar.

Dit kinderhorloge van Flik Flak heeft de referentie FCSP063. Het horloge heeft een blauw kunststoffen kast. De wijzerplaat heeft een donkerblauwe kleur met een in het donker lichtgevende sterrennacht. De cijfers zijn lekker groot zodat uw kleintje het uur goed kan lezen.
De armband is vervaardigd uit donkerblauw kunststof.

De volledige Flik Flak horloge collectie beschikt over 2 jaar garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.


Meer over Flik Flak

Leuke, kleurige horloges die uw kinderen de tijd leren lezen.

Horloge merk Flik Flak is een Zwitsers merk met alle precisie en kwaliteit die bij Zwitsers vakmanschap hoort. Hiernaast zijn de horloges ook schokbestendig en waterdicht. Kinderen kunnen volop van hun spelen genieten zonder dat u zich zorgen moet maken of hun nieuwe horloge dit zal overleven.

Naast dit hebben Flik Flak horloges een leuk design met fleurige prints. Flik Flak laat ook zijn vrienden op hun horloges verschijnen, zoals Disneyfiguren van de nieuwste films en superhelden zoals 'Spiderman', 'Superman' en 'Batman'. 

Ontek de leukste horloge merken bij Clem Vercammen. Je vindt er zowel kwalitatieve horloge merken als modische horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Flik Flak