Horloge Breitling Superocean Héritage II B20 Automatic 44 AB2030121B1A1

  • Heritage 44
Horloge Breitling Superocean Héritage II B20 Automatic 44 AB2030121B1A1
Horloge Breitling Superocean Héritage II B20 Automatic 44 AB2030121B1A1
Horloge Breitling Superocean Héritage II B20 Automatic 44 AB2030121B1A1
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean Héritage
ReferentieAB2030121B1A1
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter44 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie5 jaar

Het Breitling horloge Superocean Héritage II is een horloge met een rijk verleden voor moderne ontdekkingsreizigers.

Superocean Heritage MOVIE.

Deze Superocean Héritage II heeft een 44 mm stalen kast, uitgerust met een zwarte ultra-harde en krasbestendige high-tech keramische rand. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een Aero Classic rubber armband of de Ocean Classic staal band. Beide weergeven het oorspronkelijke ontwerp. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Manufacture caliber Breitling B20, en heeft een gemiddeld gangreserve 70 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage II wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €4260 met een Aero Classic rubber band, tot €4560 met Ocean Classic staal band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling