Horloge Breitling Superocean Héritage II B20 Automatic 46 AB2020161C1S1

  • Superocean Héritage II 46
€ 4.400,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter46 mm
HorlogebandRubber
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid200 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Manufacture
Kleur bandBlauw
ReferentieAB2020161C1S1

THE NEW SPIRIT OF DISCOVERY

Het legendarische model uit 1957, de Superocean Héritage met de referentie AB202012 heeft een vernieuwing ondergaan. Het Breitling horloge is uitgerust met een ultra-harde en krasbestendige high-tech keramische rand. De behuizing is waterbestendig tot 200 m (660 ft) en herbergt een officieel door chronometer gecertificeerde, zelf opwindende Manufacture gangwerk B20. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een stalen mesh-armband die het oorspronkelijke ontwerp weergeeft. Dit horloge is voorzien van een blauwe wijzerplaat met een keramische blauwe glasrand en een blauw Aero Classic rubber armband. Een horloge met een rijk verleden voor moderne ontdekkingsreizigers.

Superocean Heritage MOVIE.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Manufacture caliber Breitling B20, en heeft een gemiddeld gangreserve 70 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage II 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling