Horloge Welder WRC407 - Moody

  • Moody
Horloge Welder WRC407 - Moody
Horloge Welder WRC407 - Moody
Alt text
Alt text
€ 175,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkWelder
ReferentieWRC407
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter45 mm
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Welder Moody gaat ervan uit dat het concept van tijd gebaseerd is op onze waarneming ervan. Dit verschilt per persoon, per moment en ook per stemming. Wachten voor 10 minuten kan een eeuwigheid lijken, terwijl een 3 uur lange rit, zingend met je beste vrienden, zo voorbij lijkt te vliegen.
Welder Moodys veranderen mee met uw stemming. Het glas van deze horloges is fotochrome glas, deze verandert van kleur in het zonlicht! Er is maar één ding dat mijn tijd bepaalt: mijn Moody!

Welder Moody horloge met referentie WRC407 is vervaardigd uit een donker blauw stalen horlogekast en mesh/milanese armband. De wijzerplaat heeft een blauwe kleur en is beschermd door fotochrome glas. Dit uurwerk beschikt over een datum aanduiding.

De volledige Welder horlogecollectie wordt opgestuurd in een speciale Welder 'horloge box' en beschikt over 2 jaar fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

 

Meer over Welder

Welder wil millenials bereiken met zijn eigenzinnige horlogecollectie.

Millenials zijn gewoon anders. Millenials zijn de generatie die door alle eerdere generaties het meeste kritiek moet ondergaan. Millenials verdedigen zich met slogans, vatten complexe gevoelens samen in emojis, leren via apps, lezen op Twitter, genieten door Snapchat, winkelen via Instastory, leven in hashtag land, schrijven bedrijfsnotities aan hun managers via Whatsapp en de mensen die ze het meest vertrouwen is hun Facebook-lijst, niet hun familie. Hun constante stemming kan worden samengevat als 'zoekend' : het zoeken naar een meer inspirerende baan, naar een levenscoach, naar een ervaring om te vertellen, naar iets om te huren maar niet om te bezitten, naar de juiste bende om mee te hangen, naar het doel van hun bestaan ...

Als Welder al bestaat om één reden, is het 'zoeken'. Zoeken naar een nieuwe manier van doen, durven er anders uitzien, beloven van nieuwe ervaringen.

De ontwerper van Welder, Italo Fontana, vertelt: "Ik voeg bij al mijn creaties iets heel belangrijk toe: mijn identiteit. Hun kracht ligt in hun ziel: je kunt zien dat ik alles zelf ontworpen heb. Ze hebben een identiteit, een krachtig beeld en ze kunnen van op afstand herkend worden.'

De positie van de kroon en drukknoppen aan de linkerzijde en ongebruikelijke afmetingen van de horlogekasten zijn de signatuur van Welder horloges.

Welder gelooft in falen; mislukken is het enige pad naar vogelvrij vliegen en de enige manier om dat te bereiken is je eigen weg te volgen. Daarom is het Welder-motto: "u bepaalt uw eigen regels".

Bekijk alle horloges van Welder