Horloge Polsband Polar A370 sporthorloge - Roos

  • Polsband Roos A370
Uitverkocht
HorlogebandKunststof
Kleur bandRoos
ReferentiePolsband Polar A370 Roos

Deze polsband in roze kleur voor het Polar A370 hartslagmeting- en sporthorloge kan besteld worden in onze Polar Shop. Deze polsband is enkel in de maat Small te verkrijgen. De lengte van de band bedraagt: 12.5 - 17 cm.

Woordje uitleg over de A370

De Polar A370 is jouw ultieme trainingsbuddy. De optische hartslagmeting maakt je workouts eenvoudig en aangenaam, en de hartslagzones helpen jou om aan de juiste intensiteit te trainen. De unieke en wetenschappelijk gevalideerde Smart Coaching-functies van Polar geven begeleiding tijdens en motiverende feedback na je workouts.

Je trainingsbuddy is eveneens uitgerust met de nieuwe geavanceerde Polar Sleep Plus-slaapanalyse, zo wordt je een kenner van je eigen slaappatroon waardoor je meer balans kunt brengen in je dagelijkse leven.

De BFF van je Polar A370 is: jouw telefoon!
Polar A370 gebruikt het gps-signaal van je telefoon om tempo en afstand te meten en je route in kaart te brengen bij outdoor-activiteiten.
Via smart notifications houdt de Polar A370 je altijd op de hoogte. Je krijgt de smart notifications bij inkomende oproepen, tekstberichten, berichten op social media en afspraken in je agenda direct te zien op het display van je Polar A370.

 

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter