Horloge Guess W0774L5 / GS7723 - Confetti

  • Confetti
Uitverkocht
HorlogekastPleetgoud
HorlogebandPleetgoud
WijzerplaatGoud
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkChronograaf - Datum - Day-Date - Quartz
Kleur bandGoud
EdelstenenZirconium
ReferentieW0774L5 / GS7723

Guess is uitgegroeid tot een alom bekend merk en symbool voor een sexy, avontuurlijke levensstijl. Guess beschikt over zowel een dames als een heren horlogecollectie.

Dit quartz dameshorloge maakt deel uit van de Confetti collectie van Guess.
Het uurwerk is vervaardigd uit een pleetgoud stalen kast en armband.  De glitterende wijzerplaat heeft een kleurovergang van goud naar zilver. De horlogekast en de wijzerplaat zijn bezet met zirconium stenen. Dit horloge beschikt over een chronografische functie en zowel een dag als een datum aanduiding.

Guess horloge Confetti W0774L5 / GS7723 wordt verzonden in een speciale Guess horloge box en heeft een twee jaar durende garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Guess

Guess werd opgericht in 1981 door de Marciano broers, die het zuiden van Frankrijk achter zich lieten om de Amerikaanse droom na te jagen.

Guess werd al snel een symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl.

Vandaag is Guess een wereldwijd lifestylemerk dat als Guess horloge merk weet uit te pakken met trendy horloges. Ontdek deze collectie en andere horloge merken bij Clem Vercammen

Laat je overtuigen door ons aanbod modische horloge merken en kwalitatieve horloge merken

Bekijk alle horloges van Guess