Horloge Outlet Breitling Avenger Hurricane 12H XB0170E4/BF29 met Military Rubber band

  • Hurricane 12H
Uitverkocht
HorlogekastBreitlight
Kastdiameter50 mm
HorlogebandRubber
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf - Manufacture
Kleur bandZwart
ReferentieXB0170E4/BF29/257S/X20D.4

Het horloge Avenger Hurricane 12H XB0170E4/BF29 draagt de allernieuwste innovaties van Breitling. Niet alleen wordt het Breitling horloge uitgerust met het manufacture Breitling 01 binnenwerk, Cosc gecertificeerd en met een gangreserve van 70 uren. Deze robuuste Avenger heeft een kastdiameter van 50mm, en is vervaardigd uit het nieuwe materiaal "Breitlight". Het vederlichte horloge wordt geleverd op de nieuwe Breitling rubber Military band, met al dan niet de innovatieve vouwsluiting ook uit Breitlight materiaal. Maar u kan zoals bij elk Breitling horloge een band kiezen naar keuze.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is de manufacture caliber Breitling 01, een motor in eigen atelier ontworpen, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger Hurricane 12H Breitlight wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling