Horloge Breitling Galactic 29 Sleek A72348531A1A1

  • Galactic 29
€ 7.420,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter29 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatParelmoer met diamant
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkDatum - Quartz
Kleur bandZilver
EdelstenenBriljant
ReferentieA72348531A1A1

Het Breitling Galactic 29 horloge is ontwikkeld voor dames die opzoek zijn naar een Zwitsers dames horloge met zowel een prachtige uitstraling, elegantie en dit onlosmakelijk verbonden met de prestaties van een superieur gangwerk. De Galactic 29 onderscheidt zich door zijn mooi en fris design, samen met verfijnde details, zoals de parelmoeren wijzerplaten, glasranden gezet met de mooiste briljanten... Dit exclusief Breitling dames horloge is waterdicht tot 100 meter, een zeldzame prestatie voor een ladies horloge De kastrand is vervaardigd uit wolfraam wat de uiterst krasbestendig is. Het horloge is verkrijgbaar met een leder of een metalen armband.

Dit Breitling Galactic 29 A72348531A1A1 horloge is voorgesteld met een parelmoer wijzerplaat met briljanten, een glasrand gezet met briljanten en een Pilot metalen armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het quartz caliber Breitling 72, en heeft een gemiddeld gangreserve van 3/4 jaren. Deze automaat is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Galatic 29 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling