Horloge Breitling Navitimer 1 Chronograph GMT 46 A2432212/G571

  • Navitimer World
Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter46 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZilverkleur
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf - Datum - GMT
Kleur bandZilver
ReferentieA2432212/G571/453A

Het Breitling horloge Navitimer World is uiterst geschikt voor personen die veel reizen. Het Breitling horloge beschikt over een tweede tijdzone via de GMT functie. Dit uurwerk uit de Navitimer collectie heeft een kastdiameter van 46 mm, en is vervaardigd uit staal. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; croco of kalfsleder, Navitimer band. De wijzerplaat is zilver, maar ook een blauwe en zwarte kleur wijzerplaat is mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 24, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer World wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €5840 met een kalfsleder band, tot maximum €7110.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling