Horloge DiaMaster Automatic Skeleton Limited Edition R14131182 - 01.656.0131.3.018

  • Skeleton Limited Edition
Horloge DiaMaster Automatic Skeleton Limited Edition R14131182 - 01.656.0131.3.018
Alt text
€ 5.150,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkRado
CollectieDiaMaster
ReferentieR14131182 - 01.656.0131.3.018
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De RADO DiaMaster familie haalt zijn inspiratie uit de klassieke eenvoud van de oude-school. Het nieuwe gezicht van Rado brengt een nieuwe look in merk: grote en een open wijzerplaat voor eenvoudige leesbaarheid en een elegant uitzicht.

Het heren Rado Automatic Skeleton Limited Edition horloge uit de DiaMaster collectie met de referentie R14131182, 01.656.0131.3.018 is vervaardigd uit een keramische kast van 41mm, en wordt gepresenteerd op een keramische armband. Het RADO uurwerk heeft een zwarte squelette wijzerplaat. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De RADO DiaMaster Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado