Horloge Rado Ovation 111.0494.3 '36-TWDH'

  • Ovation
€ 450,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
Referentie111.0494.3
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGrijs
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZilverkleurig

Het Rado Ovation horloge met de referentie 111.0494.3 is een model uit de Rado collectie. Het Rado horloge is vervaardigd uit keramiek met staal. Het horloge heeft een saffier glas dat maakt dat de kast, de band en het glas zo goed als onkrasbaar zijn.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 1996

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 45033/36

Meer over Rado

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee ’s.

Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado