Horloge Casio - Basic - B640WD-1AVEF

  • Basic
€ 49,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkCasio
CollectieCasio Basic
ReferentieB640WD-1AVEF
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Chronograaf - Datum - Day-Date - Digitaal - Timer - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter35 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilver
Garantie2 Jaar

Dit Casio horloge met referentie B640WD-1AVEF  maakt deel uit van de Casio Basic collectie. Het quartz aangedreven horloge is vervaardigd uit een stalen kast en armband. De digitale wijzerplaat heeft een zwarte rand.

De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. Een alarm, stopwatch en timer functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio