Horloge Casio - Baby-G - BA-6903-1ER

  • Baby-G
Uitverkocht
HorlogekastKunststof
Kastdiameter45 mm
HorlogebandKunststof
WijzerplaatGrijs
Waterdichtheid200 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Digitaal - Datum - Chronograaf - Day-Date - Alarm - Dual Time - Timer - Annual Calendar
Kleur bandZwart
ReferentieBA-6903-1ER

Sportief, stijlvol en kleurrijk: dat zijn de Baby-G horloges van CASIO. Deze trendy dameshorloges kun je altijd en overal dragen: tijdens het sporten, op een feestje en in je vrije tijd.

Dit Casio horloge met referentie BA-6903-1ER maakt deel uit van de Baby-G collectie van Casio Basic.Het quartz aangedreven horloge is vervaardigd uit een zwart kunststoffen kast en armband. De wijzerplaat heeft een grijze kleur rond het display.
De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. De wijzerplaat kan verlicht worden. De horlogekast is schokbestendig. Een alarm, stopwatch, snooze en mute functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge. Een intern geheugen onthoudt tot 60 datasets van uw rondetijden.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio