Horloge Bell & Ross BR 01 Compass Limited Edition BR0192-COMPASS-CA

  • Compass
Uitverkocht
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBR0192-COMPASS-CA
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Een professioneel team staat elke dag paraat om te waken over de hoekstenen van het merk, precisie, betrouwbaarheid, prestatie en waterdichtheid. De collectie BR01 van Bell & Ross is ondertussen uitgegroeid tot een icoon in de horlogewereld. Het vertegenwoordigd met zijn vierkante vorm van 46 mm de grote bekendheid van Bell & Ross. Het ontwerp van dit model is terug te vinden uit een vliegtuigcockpit waardat het instrumentenbord dezelfde vorm en uitstraling heeft.

De Bell&Ross BR 01 Compass heeft een black steel kast van 46 mm. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur. Het horloge is afgewerkt met een zwarte rubber band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is een autromatsch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren.

De Bell&Ross BR 01 collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross