Juweel ORAGE KIDS OORSTEKERS HART MULTICOLOR K2706

  • kids
Juweel ORAGE KIDS OORSTEKERS HART MULTICOLOR K2706
Alt text
€ 55,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 5 à 7 dagen
MerkOrage Kids & Teenz
CollectieOrage Kids
ReferentieK2706
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

De Orage Kids collectie is een creatieve collectie van Orage speciaal voor meisjes en tieners. Leuke figuurtjes en zirconium steentjes staan centraal in deze kinderjuwelen collectie vervaardigd uit zilver 925. 

Deze multicolor hartjes zijn oorbellen uit de Orage Kids collectie. Deze oorbellen met referentie K2706 zijn vervaardigd uit sterling zilver 925 en gezet met zirkonium steentjes.

Deze juwelen worden geleverd in een Orage Kids verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Orage Kids & Teenz

Orage is een Belgisch merk met zilveren kwaliteitsjuwelen. Ook Miss België draagt Orage juwelen.

De kinder collectie van Orage Kids bevat leuke figuurtjes met felle kleuren. Dat maakt Orage Kids ideaal als cadeau voor communie, verjaardag,... Verras jouw kindje met een leuk juweel van Orage Kids

De juweeltjes zijn vervaardigd uit zilver 925 en ze zijn allen gerodieerd zodat de juweeltjes mooi wit blijven.

De juwelen collectie van Orage Teenz is op maat gemaakt voor onze jonge tieners. Al een beetje eigenwijs maar toch nog speelds en soms al tijdloos. De collectie van Orage Teenz is ook vervaardigd uit zilver 925, en is soms hgezet met schitternde Zirkonium steentjes.

Met de collectie Orage Kids en Orage Teenz schenk je jou oogappel een schitterend, waardevol, speels en stijlvol zilver juweeltje. 

Bekijk alle juwelen van Orage Kids & Teenz