Juweel Mattioli Puzzle minipuzzle necklace in white gold and black diamonds MCT054B102B

  • puzzle
Juweel Mattioli Puzzle minipuzzle necklace in white gold and black diamonds MCT054B102B
Alt text
€ 690,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMattioli
CollectiePuzzle
ReferentieMCT054B102B
JuweelCollier
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Het Italiaanse 18 karaat gouden juwelenmerk Mattioli straalt een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch. Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

De Mattioli Puzzle collectie is een 18 karaat gouden juwelen collectie vrolijk, kleurrijk en speels. De Puzzle-collectie staat synoniem voor veelzijdigheid en past zich aan alle situaties en gelegenheden aan. 

Dit Mattioli juweel uit de Puzzle familie is een collier met de referentie MCT054B102B vervaardigd uit 18karaat witgoud. De hanger is een puzzle gezet met briljanten 0.14ct en de ketting heeft een lengte van 42cm.

Mattioli juwelen worden geleverd in een eigen luxe Mattioli verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Mattioli

Mattioli Gioielli is een excentrieke, maar elegante collectie kwaliteitsvolle Italiaanse juwelen collectie.

Het is in Turijn, de eerste hoofdstad van Italië, dat Mattioli in 1860 zijn oorsprong vindt bij de Antica Ditta Marchisio.

Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch.

Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

Hun “Puzzle” collectie is uiterst innovatief en veelzijdig! De collectie kenmerkt zich vooral door de verwisselbare, gekleurde parelmoeren en houten “puzzles”.

Bekijk alle juwelen van Mattioli