Juweel Fope Vendôme Flex'it RING AN559 BBRM

  • VENDOME
€ 2.120,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFope
CollectieVendôme
ReferentieAN559 BBRM
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Het Italiaanse familiebedrijf Fope wordt door de vierde generatie aan de top van de internationale markt van juwelen gehouden.

Fope creëert met haar unieke Flex'It collectie licht rekbare juwelen volledig uit 18 karaat goud.

Deze ring uit de Flex'it Vendôme familie is een 18 karaat  bicolorgouden juweel met de referentie  AN559 BBRM. De gouden ring is voornamelijk vervaardigd uit witgoud 18 karaat. Boven op de ring is een witgouden band geplaatst gezet met briljantjes.

Fope juwelen worden geleverd in een eigen luxe Fope verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fope

Umberto Cazzola opende zijn eerste goudsmederij in 1929 en gaf hier zijn innovatieve aanpak door aan zijn zoon Odino. Het bedrijf specialiseerde zich in het maken van gouden armbanden van horloges, in opdracht van Zwitserse top horlogemerken.

Met de toevoeging van de derde generatie in het bedrijf werd al hun expertise overgedragen naar een eigen juwelen lijn. De signatuur stijl van Fope met de Novecente mesh bracht hen veel succes in Italië.

Deze generatie, reeds de vierde, heeft ervoor gezorgd dat Fope een permanente plaats houdt in de internationale markt van juwelen en er uitspringt als een van de symbolen van de Made in Italy elegantie en kwaliteit.

De productie bevindt zich nog altijd in Vicenza, Italië, niet ver van het originele complex waar Fope begonnen is.

Bekijk alle juwelen van Fope