Juweel Orage - Oorbellen AL060

  • Fancy Vintage
€ 59,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkOrage
CollectieOrage Silver
ReferentieAL060
JuweelOorbel
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenParel - Zirconium

De Orage Silver collectie is een creatief en frivool juwelen collectie vervaardigd uit Zilver 925. De zilver collectie wordt vervaardigd in juwelen met verschillende kleuren; pleetgouden of rosé zilveren juwelen. De collectie is soms voorzien van zirconium stenen of allerhande kleurstenen. Ook parels behoren tot de Orage collectie. De Orage Silver collectie is toegankelijk voor jong en oud, met commerciële en betaalbare prijzen.

De Fancy Vintage collectie van Orage bestaat uit prachtige juwelen met een vintage look. Deze juwelen brengen u terug naar een gewezen tijd van sierlijke krulletjes, parels en glamour!

Deze juwelen met referentie AL060 zijn oorstekers, vervaardigd uit geoxideerd zilver 925, dit zorgt voor de donkerdere look. Deze oorbellen hebben de vorm van een libel. Een parel en zirconium steentjes versieren deze oorstekers. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Orage

Orage is een Belgisch merk met zilveren kwaliteitsjuwelen. Miss België draagt Orage juwelen.

Bekijk alle juwelen van Orage