Juweel Pandora Disney - 791573CZ - Assepoesters Pompoenkoets

  • Disney
Juweel Pandora Disney - 791573CZ - Assepoesters Pompoenkoets
Alt text
€ 89,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPandora
CollectieDisney
Referentie791573CZ
JuweelBedel
Materiaal & kleurZilver 925 - Goud 14K
EdelstenenZirconium

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.
Pandora komt uit met een Disney collectie, pure nostalgie in de vorm van zilveren juwelen!

Deze Pandora bedel met referentie 791573CZ maakt deel uit van de Disney collectie. Deze bedel is de koets van Assepoester, eerder gekend als een pompoen, gezet met zirconium steentjes. Deze charm is vervaardigd uit zilver 925 met bovenop een 14K gouden kroontje.

Pandora juwelen worden geleverd in een mooie Pandora verpakking.

Indien een juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora