Juweel Roos - Taille Roos - Ring 99R

  • Taille Roos
€ 4.240,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
JuweelRing
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant
Referentie99R

Een essentiëel onderdeel van de Taille collectie van het merk Roos zijn diamanten geslepen in de klassiekere roos slijpvorm en de moderne briljant slijpvorm. Deze mix van oud en nieuw zorgt voor een speciale en geraffineerde look in de verschillende juwelen van Roos.

Deze ring 99R uit de Taille collectie van Roos is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud. De ring is gezet met gekleurde diamanten in verschillende vormen en groottes. De combinatie van ruwe en ice diamanten heeft een totaal gewicht van 5.00ct.

Deze collectie en andere Roos juwelen zijn te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF. Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Roos

Exclusief juwelenmerk Roos bestaat uit juwelen in verschillende kleuren goud. Deze prachtige juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaat goud. Diamanten in verschillende kleuren en vormen schitteren in de hoofdrol van Roos sieraden. Zowel het wat meer klassieke roossllijpsel als briljanten worden gebruikt in deze bijzondere juwelencollectie.

Bekijk alle juwelen van Roos