Juweel Bigli - Moments - Oorbellen 23O56Wdia

  • Moments
Leveringsperiode: 4 à 5 weken
MerkBigli
CollectieMoments
Referentie23O56Wdia
JuweelOorbel
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenBriljant

Moments is de meest klassieke complete juwelencollectie van Bigli'. De collectie is een echt mix en match collectie en is speciaal gecreëerd om uw speciale momenten te vereeuwigen in een juweel. 

Moments juwelen worden aangeboden in 18K rosé of wit goud. U kan kiezen uit een rechthoekige of ronde vorm, er zijn kleurstenen in meer dan 40 kleuren waaruit u een kan kiezen. Stel zelf uw juwelen set samen, laat uw persoonlijkheid schijnen en herdenk al uw leuke momenten bij het dragen ervan!

Deze oorbellen met referentie 23O56Wdia zijn vervaardigd uit 18K wit goud en gezet met briljanten.

Deze collectie is te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli