Juweel Viventy - Trouwring 698001

Juweel Viventy - Trouwring 698001
Alt text

Info

MerkViventy
Referentie698001
JuweelTrouwring
Materiaal & kleurZilver 925

Viventy biedt een mooie collectie van trouwringen en vriendschapsringen aan in zilver 925. De ringen uit deze Viventy collectie zijn volledig blinkend, maar kunnen evengoed volledig mat of deels mat deels blinkend worden gemaakt. De ringen zijn gezet met diamant of zirkonium.

Deze mannen ring met de referentie 698001 is vervaardigd uit zilver 925. Verschillende maten zijn beschikbaar. We kunnen eveneens een gravure voorzien in de trouwring. Bij aankoop van deze Viventy ring is de gravure inbegrepen in de kostprijs. De bijhorende damesring heeft de referentie 698002/A.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF. Heeft u verdere vragen of wilt u een gravure opgeven, kan u steeds contact opnemen.

Meer over Viventy

Als je opzoek bent naar een mooie en kwaliteitsvolle trouwring of een vriendschapsring in het zilver 935, neem dan een kijkje in de Viventy collectie. Viventy biedt een ruime keuze aan, allen in zilver 935. Dit aanbod in trouwringen of in vriendschapringen zijn verkrijgbaar in volledig blinkend, mat/blinkend, al den niet gezet met een steentje, wat een diamant kan zijn of een zirkonium.

Het je verder vragen bij deze mooie trouwringen collectie, neem even contact

Bekijk alle juwelen van Viventy