Juweel Outlet Hanger in Hart vorm Bicolor 18 karaat Briljanten 15/31

  • Hanger Hart
Juweel Outlet Hanger in Hart vorm Bicolor 18 karaat Briljanten 15/31
Alt text
Uitverkocht
MerkClem Vercammen
Referentie15/31
JuweelHanger
Materiaal & kleurBicolor goud 18 karaat
EdelstenenBriljant

De hanger in een hart vorm is vervaardigd uit bicolorgoud 18 karaat en is gezet met briljanten. Het is een gloednieuw juweel uit onze collectie en met garantie. De hanger zijn momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de hanger toch eerst aan passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan een bijpassende ketting aangekocht worden op een bepaalde lengte in 18 karaat goud vanaf een prijs van €195.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen