Horloge Calvin Klein Iconic 25200041

  • Iconic
Horloge Calvin Klein Iconic 25200041
Horloge Calvin Klein Iconic 25200041
Horloge Calvin Klein Iconic 25200041
Alt text
Alt text
Alt text
€ 149,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkCalvin Klein
Referentie25200041
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter35 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Haal het beste uit elk moment met de collectie horloges van Calvin Klein. Deze gedurfde en gestroomlijnde horloges zijn ontworpen voor dames en heren die kwaliteit, vorm en details waarderen en ze zijn de perfecte accessoires. De horloges van Calvin Klein zijn er in alle vormen en kleuren en de polsbandjes zijn verkrijgbaar in metaal of leer, waardoor ze in een oogwenk jouw outfit tot een verfijnde look omtoveren.

Dit Calvin Klein horloge met referentie 25200041 is uit de Iconic collectie. Het uurwerk is vervaardigd uit een 35mm zilverkleurige staal horlogekast en band. De wijzerplaat is zilverkleurig.

De hele Calvin Klein collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Calvin Klein

Haal het beste uit elk moment met de collectie horloges voor dames van Calvin Klein. Deze gedurfde en gestroomlijnde horloges zijn ontworpen voor dames die kwaliteit, vorm en details waarderen en ze zijn de perfecte accessoires. 

Bekijk alle horloges van Calvin Klein