Horloge Bell & Ross BR 05 GMT SILVER/STEEL BR05G-SI-ST/SST

  • GMT
Horloge Bell & Ross BR 05 GMT SILVER/STEEL BR05G-SI-ST/SST
Alt text
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR05
ReferentieBR05G-SI-ST/SST
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum - GMT
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Afgeleid van luchtvaartinstrumenten aan boord, hebben Bell & Ross-horloges precisie en leesbaarheid in hun DNA. De BR 05, gemaakt in 2019, is een horloge dat is ontworpen om door de straten van grote steden en hun musea te lopen. De BR 05 GMT White is een variant, geschikt voor op reis.

Dit horloge heeft twee sterke kenmerken: een GMT-complicatie en een opaline witte wijzerplaat. Dit uurwerk is niet alleen praktisch, met zijn aanduiding van een dubbele tijdzone, het is ook mooi, met zijn grote onderscheiding.

Deze Bell&Ross BR05 GMT met de referentie BR05G-SI-ST/SST is vervaardigd uit een 41mm staal kast en armband. Het horloge wordt aangedreven door het automatisch BR caliber 325.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Welkom in onze horloge onderhouds atelier.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross