Horloge BELL & ROSS BR03-92 RADIOCOMPASS BR0392-RCO-CE/SRB

  • RADIOCOMPASS
Horloge BELL & ROSS BR03-92 RADIOCOMPASS BR0392-RCO-CE/SRB
Horloge BELL & ROSS BR03-92 RADIOCOMPASS BR0392-RCO-CE/SRB
Alt text
Alt text
€ 3.900,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBR0392-RCO-CE/SRB RADIOCOMPASS
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 302
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bell & Ross begon in 1994 met het maken van horloges geïnspireerd op luchtvaart- en militaire instrumenten. Het merk is sindsdien een essentiële referentie geworden op het gebied van professionele luchtvaarthorloges. De modellen zijn geïnspireerd op het ontwerp van boordinstrumenten. Het BR 03-92 Radiokompas, dat zijn naam ontleent aan een radionavigatietool, het Radiokompas, onderscheidt zich door zijn origineel gekleurde wijzers die een optimale leesbaarheid garanderen. Zowel modern als leuk, dit nieuwe horloge voegt zich bij de iconische Flight Instruments-collectie van Bell & Ross. Deze familie, opgericht in 2010, integreert luchtvaartnavigatiehulpmiddelen in uurwerken. De uurwerken waaruit het bestaat zijn zeer succesvol.

De Bell&Ross limited edition BR0392-RCO-CE/SRB heeft een 42mm zwart keramiek kast. De indexen op de zwarte wijzerplaat zijn gecoat met Super-LumiNova®. Metalen geskeletteerde Super-LumiNova®-gevulde uren- en minutenwijzers. Zwarte flens met driehoekige appliqué marker op 12 uur gevuld met Super-LumiNova®. Dit specale horloge wordt gepresenteerd op een zwarte rubberen band.

Dit model is een gelimiteerde edite. 

Het binnenwerk, BR-CAL.302., de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren.

De Bell&Ross collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross