Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SS NYLON BRUIN BEIGE SPB239J1

  • PROSPEX
Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SS NYLON BRUIN BEIGE SPB239J1
Alt text
€ 1.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectieProspex
ReferentieSPB239J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko caliber 6R35
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Getest tot op de limiet, en er overheen. Al meer dan 50 jaar worden Seiko's duikershorloges door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering is het resultaat van de extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd voor het ontwerpen, fabriceren en testen van duikershorloges.

Dit Seiko Prospex SPB239J1 automatisch Diver horloge heeft een zilverkleurige 40mm staal kast en wordt gepresenteerd op een bruin nylon armband. Het horloge heeft een grijze wijzerplaat met datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een saffierglas.

Het horloge heeft het caliber 6R35 en laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een energiereserve van ongeveer 70 uur. Het 6R kaliber wordt volledig in Seiko's manufactuur vervaardigd.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko