Horloge Tag Heuer Carrera WBN2010.BA0640

  • Carrera 41
Horloge Tag Heuer Carrera WBN2010.BA0640
Horloge Tag Heuer Carrera WBN2010.BA0640
Horloge Tag Heuer Carrera WBN2010.BA0640
Horloge Tag Heuer Carrera WBN2010.BA0640
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.400,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkTag Heuer
CollectieCarrera
ReferentieWBN2010.BA0640
BinnenwerkAutomatic
CaliberTAG Heuer caliber 5
ComplicatiesAutomatisch - Day-Date
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De TAG Heuer Carrera collectie is een tijdloze collectie. In 1887 maakte Edouard Heuer geschiedenis met de oscillerende rondsel, zéér belangrijk in de watchmaking geschiedenis. In 1963 lanceerde Jack Heuer de naam Carrera, dit naar de legendarische wegwedstrijd CARRERA PANAMERICANA. Hij ontwierp een iconische model, met een open en gemakkelijk leesbare wijzerplaat. Het horloge moest eveneens schokbestendig en waterdicht zijn zodat het bestand was tegen de schokken tijdens de wedstrijd over de slechte wegen. Sinds toen is een mythische reeks horloges geboren.

Het Tag Heuer heren horloge Carrera met de referentie WBN2010.BA0640 beschikt over een zwarte wijzerplaat met staalkleurige indexen en een dag, datum aanduiding op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 41 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een stalen armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Calibre TAG Heuer Calibre 5.

De TAG Heuer Carrera wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer