Horloge Omega 2-piece Black Speedmaster Moonwatch Velcro strap 032CWZ016042

  • Velcro strap nasa
€ 190,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieSpeedmaster Moonwatch
Referentie032CWZ016042
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het betreft een 2-delige zwarte Speedmaster Moonwatch VELCRO®-band 032CWZ016042 met NASA "meatball " en Speedmaster-logo's op de voorkant, OMEGA-logo op de achterkant - en gepolijst roestvrijstalen ovale ringlus.

Om de gedeelde geschiedenis van de wereldwijde horlogemaker en het beroemde Amerikaanse ruimteagentschap te vieren, hebben OMEGA en NASA samengewerkt om VELCRO®-banden te creëren met astronautvriendelijke armaturen en gewaagde branding. Inclusief het logo met de bijnaam "meatball ". NASA's beroemde planeetvormige insignes in rood, wit en blauw, uitgebracht in 1959, die stijlvol het ruimtetijdperk-optimisme van het midden van de 20e eeuw weergaf.

Vindt u de juiste band niet op onze website, we zijn officieel Omega dealer en kunnen elke originele Omega band bestellen.

Heeft u problemen met een Omega horloge, kan u steeds terecht in onze winkel. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega