Horloge Oris Aquis Depth Gauge 01733 7755 4154

  • Aquis
Horloge Oris Aquis Depth Gauge 01733 7755 4154
Horloge Oris Aquis Depth Gauge 01733 7755 4154
Horloge Oris Aquis Depth Gauge 01733 7755 4154
Alt text
Alt text
Alt text
€ 4.000,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectieAquis
Referentie01733 7755 4154-SET RS
BinnenwerkAutomatic
CaliberOris caliber 733
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid500 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Liefkozend bekend als 'het horloge met een gat', gebruikt de Aquis dieptemeter de wetenschappelijke principes van de Boyle-Mariotte-wet om een meter te maken die de diepte tijdens een duik duidelijk meet. Het gepatenteerde systeem werkt door water door een gat in het saffierkristal te laten uitsnijden op 12 uur en in een kanaal dat rond de buitenrand van het kristal is gefreesd. Hierdoor ontstaat een watermerk dat overeenkomt met een meter die duidelijk in geel is aangegeven op de wijzerplaat.

De Oris Aquis Depth Gauge met referentie 01733 7755 4154 heeft een zwarte wijzerplaat met een datum op 6 uur en dit onder een saffier glas. Het Oris duikers horloge heeft een 45,80mm staal kast en een rubberen armband. Het horloge heeft een waterdichtheid van 50 bar.

De motor van deze Oris Aquis horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 733. Het horloge heeft een gangreserve van 38 uren. De kastbodem is voorzien van een saffierglas zodat de motor zichtbaar is.

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS