Horloge HUGO BOSS - SKYMASTER 1513785

  • SKYMASTER
€ 429,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkHugo Boss
Referentie1513785
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Hugo Boss stelt zijn Boss Black horlogecollectie voor. De horloges stralen onmiskenbare klasse uit. Deze tijdloze uurwerken passen bij elke gelegenheid en outfit, ze zijn altijd stijlvol.

Dit Boss horloge met referentie 1513785 maakt deel uit van de Skymaster collectie. Dit stoere heren horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 44 mm en is voorzien van een zwart stalen band. De zwarte wijzerplaat beschikt over een datumaanduiding en chronograaf.

Hugo Boss horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt met de bijhorende documenten in een passend Boss Black horloge doos geleverd.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Hugo Boss

Juwelier Clem Vercammen is een officieel Hugo Boss dealer. Hugo Boss stelt jaarlijks uitgebreide collecties voor die zich situeren tussen zakelijke horloges maar ook sportieve modellen komen tot zijn recht. Binnen de collectie Hugo Boss horloges bevinden zich voornamelijk quartz horloges, maar ook automatische horloges zijn te vinden. De Hugo Boss horloges zijn sterk in functionaliteit zonder styling uit het oog te verliezen. Echte klasse horloge voor een fijn publiek.

Bekijk alle horloges van Hugo Boss